Zomer trends voor dames in 2020.

Het jaar 2020 is inmiddels aangebroken, en we zitten nog midden in de winter. Echter beginnen de eerste zomerkleding stukken weer in de winkels te komen! Tijd om de zomer trends voor dames in 2020 te bespreken.

Romantische bloemen

Bloemenprints zie je iedere winter wel verschijnen, vaker bij vrouwen dan bij mannen. Er zijn ontelbaar veel soorten manieren, maar voor 2020 is de manier ‘romantisch’. Je mag bij de dames collecties dus uiteraard veel dames bloemen verwachten.

Nude

Om de nude tinten kunnen we ook in 2020 niet heen. In 2019 nam het wederom zijn intrede in fashion land, maar in 2020 komt het nog een keer net zo hard terug. Nude tinten zijn handig, want je kan ze bijna met elke kleur combineren die je maar wilt. Zowel voor stoere looks, als voor chique looks. Tip: laat je make-up erbij aansluiten!

Stedelijk groen

Precies. Stedelijk groen. Laten we het een beetje hetzelfde noemen als delfs blauw. Groen wordt vaak geassocieerd met de natuur en duurzaamheid. Maar vooral vanwege het opbloeien van de bloemen én het groener worden van het gras, zal stedelijk groen niet weg te denken zijn in de lente/zomer van 2020. Van cargobroeken tot hakken, tot jasjes en t-shirts. Alles kan en alles mag. Doe er je voordeel mee!

Oceaan

In 2019 kwam de vervuiling van de oceaan steeds meer aan het licht en werd de consument zich er steeds bewuster van gemaakt dat er in de kledingbranche ook stappen vallen te maken wat betreft duurzaamheid. Designers proberen steeds meer hun steentje bij te dragen en zetten een schone oceaan in de kijker door middel van donkerblauwe tinten in combinatie met gerecyclede materialen.

Zonsondergang

Tot slot zijn de kleuren rood, fuchsia, paars en oranje weer helemaal in. De kleuren van de zonsondergang moeten de outfit een finishing touch geven. Niet alleen zijn het de kleuren van de zonsondergang die in zijn voor overdag, ook voor na dat de zon onder is zijn de kleuren van de zonsondergang in. Denk hierbij aan lingerie in de kleuren rood, fuchsia, paars en oranje.

Mannen, bij het verkeerde artikel terecht gekomen? No worries. Hier vind je trends voor jullie die jullie kledingkast helemaal up to date houden. Team Lifestyle 4 You got you! Voor meer inspiratie op het gebied van mode raden wij aan om een abonnement te nemen op de hipste modebladen als ELLE, Linda meiden en Vogue.

2 gedachten over “Zomer trends voor dames in 2020.”

  1. Pingback: De top 7 mooiste koffietafelboeken. - Lifestyle 4 you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *