8 MUSTHAVES van deze zomer voor vrouwen!

Vrouwen opgelet! De zomer staat alweer om de hoek en de vakantie naar het zuiden komt dichterbij. Om deze zomer goed voor de dag te komen zijn er 8 MUSTHAVES voor vrouwen geselecteerd die deze zomer niet mogen ontbreken in jouw koffer!

1. De chunkie sneaker

Waar zie je ze niet? Vroeger droeg je vader ze en nu loop jij er mee te paraderen. Of je deze sneakers nou draagt onder een spijkerbroek met een leuke top of om dat lieve jurkje net een stoer randje te geven. De chunkie sneaker is perfect te combineren met al je zomerse outfits. Wij hebben alvast een kleine selectie gedaan naar de leukste modellen. Via deze website kan je ze bestellen!

2. De summer dress

Voor elke gelegenheid een jurk zeggen ze meestal. Maar wat nou als je de perfecte summer dress hebt die je kunt gebruiken voor meerdere gelegenheden?! Denk aan de opkomende bruiloft waar je nog niks voor hebt gekocht, voor de zomerse avonden thuis of voor de romantische avond uit aan de French Riviera. Met deze jurken ben je overal op voorbereidt. Kopen? Hier kan dat!

3. De alles in één föhn

Niks vervelender dan dat droge haar dat je krijgt van het zoute zeewater aan de Costa. Iedere dag wassen en de hitte erop doet ook niet veel goeds voor je haar. Deze Dyson Airwrap kan niet alleen alles. Je leest het goed alles! Föhnen, krullen, stijlen & in model brengen. Het werkt ook nog eens met koele lucht en dus niet op warmte. Een win-win situatie voor je haar en voor jou.  Lees snel verder voor de rest van de 8 MUSTHAVES voor vrouwen deze zomer.

4. De statement one piece

De badkleding mag uiteraard niet ontbreken in je koffer aankomende zomer. Een goede statement piece om te zorgen dat jij het middelpunt van de belangstelling bent bij de Beach Club. In een one-piece komt de summer-body, waar jij heel de winter (of net voor de zomer) superhard voor hebt gewerkt, heel goed in uit. Hier een selectie van badpakken waarmee jij de show gaat stelen.

5. De Cover-up in stijl

Een andere musthave is de kimono. Handig voor als je even een strandwandeling gaat maken, een ijsje gaat kopen of even gaat genieten van een cocktail bij de beach-bar. Van fris gekleurd tot sexy kant is hier een selectie van de mooiste kimono’s voor op het strand.

6. De alles in één strandtas

Een handdoek, slippers, zonnebrand, zonnebril, extra droge kleding, boek, tijdschriften en noem het zo maar op. Om deze spullen nou mee te sjouwen in een oude boodschappentas is natuurlijk geen gezicht. Met deze tassen kan jij al je hebben en houwen in stijl meenemen naar het strand.

7. De perfecte sleehak

Om te voorkomen dat je tien paar schoenen meeneemt voor je twee weekse vakantie is de sleehak een perfecte en niet onmisbare musthave. Naaldhakken lopen toch vaak niet lekker op al die kleine steentjes in al die prachtige stadjes. Toch wil je ’s-avond bij de romantische zonsondergang en dat leuke restaurantje je best doen en een hak aantrekken. Niks makkelijker en meer zomers dan een paar goede sleehakken. Een groot voordeel aan de sleehak is dat je er uren op kan lopen!

8. Het chique korte broekje

Dit is misschien wel het eerste waar je aan denkt als je, je koffer gaat inpakken voor de zomervakantie. Een korte broek. En nee dit keer niet de toeristische korte broek, maar een chique high waist korte broek waarin je benen 2 meter lijken en je net voor de dag kunt komen in de restaurants. Pluspunten want deze korte broeken zijn eindeloos de combineren met al die leuke zomerse topjes die je hebt meegenomen.

Verkeerde artikel gelezen heren? Lees hier de wintertrends voor mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *