De top 7 mooiste koffietafelboeken.

Je kent het wel, die boeken die iedereen op zijn salontafel heeft liggen. Altijd liggen de boeken er prachtig bij, maar nooit wordt erin gekeken. Zonde, want veel boeken zijn écht de moeite waard om een kijkje in te nemen. Om deze reden hebben wij de top 7 mooiste tafelboeken geselecteerd.

1. The Watch Book – Rolex

Voor alle Rolex liefhebber is dit echt een aanrader. Alle modellen worden hierin toegelicht met een stukje historie. Knowledge is power, dus lezen maar! Het boek kan je via bol.com kopen. Klik hier!

2. Louis Vuitton Catwalk

Louis Vuitton is een merk met een grote historie. De klassieke donkerbruine en lichtbruine blok flaneren over de hele wereld. Echter is Louis Vuitton veel meer dan de blokjes. Leer de historie kennen en ontdek alle catwalk looks van door de jaren heen. Klik hier om het boek te kopen.

3. New York

Niet zo’n lezer van jezelf? Mooi! In het boek ‘New York’ vind je alleen maar adembenemende afbeeldingen van een van de meest karaktervolle steden van Amerika. New York is voornamelijk bekend om zijn vrijheidsbeeld, maar ook vanwege de Empire State Building én de Trump Towers van huidig president Trump. Benieuwd? Koop hier je exemplaar.

4. Porsche Book

Als je aan Porsche denkt dan denk je natuurlijk aan een van de meest klassieke sportauto’s van de wereld. Van de 911 tot de Targa en van de Cayenne tot aan de Macan. Alles wordt beschreven en gevisualiseerd in dit boek. Een favoriet, én zeker de moeite waard. Koop hem hier!

5. Icons

“Very few celebrities are so iconic that their first name is all that’s needed in order to immediately recognise them.”. En precies dat is wat er wordt laten zien in dit boek. Het is een wat kleiner boek van formaat, maar dat maakt het boek zeker niet minder mooi. Prachtige portretten van de meest begeerde celebs van over de hele wereld. Hier te halen!

6. Before they pass away

Een van de meest adembenemende boeken is toch wel deze. Jimmy Nelson heeft tweeënhalf jaar de wereld over gereisd en 35 inheemse stammen gefotografeerd. Topkwaliteit foto’s en ook nog eens leerzaam. Kende jij al deze verschillende stammen al? Zoek het hier uit.

7. Chanel

Net als Louis Vuitton is Chanel een van de meest begeerde designer merken van de wereld. In dit boek leer je de geschiedenis van het merk kennen en kom je erachter waarom Chanel zo’n groot designermerk is geworden. Uiteraard aangevuld met bijzondere afbeeldingen. Ben je al geïnteresseerd? Koop hem dan hier.

Meer inspiratie op het gebied van merken? Check onze trend-artikelen!

4 gedachten over “De top 7 mooiste koffietafelboeken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *