Onze Top 4 restaurants in Noord-Brabant.

Bij Lifestyle 4 You zijn wij extreem fan van overheerlijk eten! Wie trouwens niet…? Daarom! Bij deze presenteren we jullie onze top 4 restaurants in Noord-Brabant die je eens moet bezoeken.

Nummer 1: DISCH, Den Bosch

DISCH is gevestigd aan de Kerkstraat 77, een zijstraat aan de parade in Den Bosch. Bij binnenkomst straalt gelijk de combinatie ambiance van chique & gastronomie er vanaf. Wat opvalt zijn de marmeren tafelbladen. Oog voor detail hebben ze wel! Het dineren bij DISCH is zoals bij veel restaurants tegenwoordig op basis van sharing. Hip! Laat jezelf verassen door de gerechten die op eigenwijze worden gepresenteerd. Wij gaan zeker nog eens terug. Voor meer informatie, neem eens een kijkje op hun website.

Nummer 2: Noble Kitchen, Cromvoirt

Onder de noemer; wat dieper in de buidel tasten. Dat is Noble Kitchen. Echter is dat in dit geval honderd procent de moeite waard! Een aanrader van ons: ga er in de zomer heen. Nadat je hebt genoten van een potje golf, kun je op het terras terecht voor een overheerlijk diner. En natuurlijk, met uitzicht op de golfbaan! Wanneer je dan een lekker glas wijn hebt, in combinatie met de zon op je bol, kan het niet misgaan.

Er is voor ieder wat wils. Een lekker stukje vis of vlees tot en met het welgenoemde fingerfood (sushi!). Wij zijn overtuigd en raden je dan ook aan om hier zeker heen te gaan. Voor meer informatie kun je een blik werken op de website.

Nummer 3: Brasserie Bardot, Breda

In een woord: sfeervol. Precies wat wij denken dat een brasserie moet zijn. Echter is brasserie Bardot niet zomaar een brasserie. Niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk als een gemiddelde brasserie. Heerlijke gerechten zijn er op de kaart te vinden. Denk aan Canadese Kreeft tijdens tijdens de lunch, en een goede Ossenhaas met truffel-madeirasaus in de avond. De klassieke franse stoelen maken het af. Nogmaals; sfeervol! Voor meer informatie, bekijk hun website. Lees gauw verder voor het restaurant wat de top 4 restaurants in Noord-Brabant afmaakt.

Nummer 4: Jaxx Marina, Tilburg

Bij Jaxx Marina beleef je de Mediterraanse sferen in combinatie met een Franse keuken. Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Jaxx, is zeker te merken! Een fantastische ervaring om hier eens te gaan eten. Daarnaast is het helemaal hip, trendy én NIEUW! Van lekkere cocktails tot oesters en weer terug, alles wat je lekker vindt, vind je hier. Voor meer informatie, check zeker hun website!

Meer hotspots in Noord Brabant? Check hier de hotspots van ‘s-Hertogenbosch!

3 gedachten over “Onze Top 4 restaurants in Noord-Brabant.”

  1. Pingback: De 4 leukste restaurants van Amsterdam - Lifestyle 4 you

  2. Pingback: Gezonde Ongezonde recepten! - Lifestyle 4 you

  3. Pingback: Hotspots van 's-Hertogenbosch - Lifestyle 4 you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *