Trends in 2019 die heren deze winter niet mogen missen!

Deze winter is het belangrijk om niet achter te blijven in de trends mannen! Daarom zijn hieronder de belangrijkste winter trends van 2019 voor heren opgesomd.

1. PANTERPRINT & TIJGERPRINT

Jarenlang hebben vrouwen het draagrecht mogen claimen op modieuze panter- en tijgerprintjes, maar vanaf de winter van 2019 zijn de mannen weer aan de beurt! Denk er wel om: overdrijven is niet nodig bij deze trend. Je vestigt de aandacht namelijk sowieso al op jezelf wanneer je een grote panterprint eyecatcher aan trekt! Heb jij een leuke outfit aan? Stuur ons je foto in!

Bron: ANP

2. STOERE ZWARTE WINTER BOOTS!

Al stiekem zijn deze schoenen al een aantal jaren in, maar ook in 2019 zijn we niet weg te denken onder de modieuze mannen. Combineer de laars met een mooie jeans of met een stoere pantalon én je bent helemaal klaar om de kou te trotsteren. Deze laars van Nubikk kopen? Dat kan hier!

Bron: Nubikk

3. MONOCHROOM!

En nu hoor ik je denken… WAT IS MONOCHROOM IN HEMELSNAAM?! Juist. Weer een winter trend voor heren in 2019. Het is niet erg dat je de trend nog niet kent. Mannen, dit is dé trend van winter 2019-2020. Monochroom betekend dat je jezelf in helemaal dezelfde kleur kleed. Dezelfde broek tot en met dezelfde trui of jas. Laat je inspireren door de nieuwe collectie van Suitsupply. Klik hier om naar de website te gaan van Suitsupply!

Bron: Suitsupply

4. HOUTHAKKER

Ken je dat cliché? Dat ruitjes alleen voor houthakkers zijn of voor mensen die in de tuin werken? Nou, anno 2019 niet meer. Dit is de winter dat het meer dan ooit wordt gedragen door elke man. En geef ze eens ongelijk! Combineer een houthakker jasje of overhemd met een wit T-shirt eronder en een simpele spijkerbroek. Simplicity is the key to succes.

Bron: Samsøe Samsøe

5. DE BODYWARMER

Ook dit item is een aantal jaren uit het zicht verloren, maar is weer helemaal hip en trending deze winter! De bodywarmer wordt tegenwoordig niet alleen maar buiten gedragen met een dikke trui. De bodywarmer wordt ook binnen gedragen. Er zijn namelijk (onder andere bij Suitsupply) dunne bodywarmers te vinden die prima zijn te combineren met een overhemd eronder. Ook hier geld weer de regel: houdt het simpel!

Bron: The North Face

6. LEREN HANDSCHOENEN!

Kou lijden zit er deze winter niet bij. Terug van weggeweest is ook dit jaar de leren handschoen weer van de partij. Veel goedkopere varianten zijn dit jaar te vinden voor de mannen onder ons die wat minder aan een accessoire willen uitgeven. Ze zijn goed te combineren met een mooie camel coat of met bovenstaande bodywarmer!  

Bron: Schwartz & von Halen

3 gedachten over “Trends in 2019 die heren deze winter niet mogen missen!”

  1. Pingback: 8 MUSTHAVES van deze zomer voor vrouwen! - Lifestyle 4 you

  2. Pingback: Zomer trends voor dames in 2020. - Lifestyle 4 you

  3. Grappig om te lezen dat de bodywarmer weer helemaal hip is momenteel. Ik voel dat ik zo een goede vriend van me moet gaan bellen, daar hebben we een paar weken geleden nog er om gelachen toen hij daar in aan kwam. Toch handig dat deze artikelen er zijn, voor blijkbaar minder modieus bewuste mensen zoals ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *