De hotspots van Tilburg, je vindt ze hier.

Na Den Bosch en Amsterdam, willen we graag focussen op een stad die minder vaak in de kijker staat: Tilburg. Ook Tilburg bezit een aantal leuke hotspots en deze willen wij van Lifestyle 4 You je zeker niet onthouden. De hotspots van Tilburg, je vindt ze hier!

Jaxx Marina

keuken. Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Jaxx, is zeker te merken! Een fantastische ervaring om hier eens te gaan eten. Daarnaast is het helemaal hip, trendy én NIEUW! Van lekkere cocktails tot oesters en weer terug, alles wat je lekker vindt, vind je hier. Voor meer informatie, check zeker hun website!

Eve Tilburg

Eve Tilburg is een parel die nog niet zo lang bestaat. Restaurant Eve bevindt zich achter het station, dus ook voor bezoekers van buiten Tilburg is het een makkelijk te bereiken restaurant. Een kaart met voor ieder wat wils op een hele mooie locatie. Van binnen kunnen we wel zeggen dat het werkelijk waar een prachtige tent is. Mooie tafels, leuke stoeltjes en een mooie open ruimte. Naast een heerlijk diner kun je bij Eve ook terecht voor een drankje en een dansje. Met enige regelmaat wordt Eve omgetoverd tot een heuse uitgaansgelegenheid waar de voetjes van de vloer gaan. Ronduit top! Voor meer informatie, bekijk hun website.

Doloris

Wederom een pareltje die goed bereikbaar is. Doloris is nieuw, hip en trendy. Een rooftopbar met een mooi uitzicht over de gehele stad! Dit maakt Doloris uniek en dus ook zeker de moeite waard om eens langs te gaan voor een lekkere cocktail of een heerlijk diner. Maar ook Doloris is niet alleen een leuk restaurant op een mooie, bereikbare locatie. Hier gaan namelijk ook met enige regelmaat de tafels aan de kant om de voetjes van de vloer te doen. Nieuwsgierig? Check dan nu hun website!

Rak

De laatste die dit lijstje mag afsluiten is zeker niet de minste: Restaurant Rak! Het in een opkomend deel van Tilburg gelegen restaurant is een sfeervolle tent aan het water. Heerlijke gerechten in combinatie met goede wijn. Én dat tegen een eerlijke prijs! Precies, wat wij zeiden. Een waardige afsluiter voor dit lijstje. Check het restaurant nu hier.

Voor meer leuke restaurants in Brabant: check hier de hotspots van Den Bosch.

1 gedachte over “De hotspots van Tilburg, je vindt ze hier.”

  1. Ik ben zelf woonachtig in Tilburg en dit zijn inderdaad wel echt de pareltjes van mijn stad. Bij RAK en Doloris kun je heerlijk wegkijken onder het genot van een drankje en/of hapje. EVE is zoals in dit artikel al omschreven is echt een mooie tent, als je van industrieel houdt zoals ik, zeker de moeite waard. Ben benieuwd naar de aanraders van Antwerpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *