Hotspots van ‘s-Hertogenbosch

Ontdek hieronder de hotspots van ‘s-Hertogenbosch!

Biertjes drinken in Oeteldonk

In de stad is volop parkeergelegenheid, maar als je een wat meer milieubewuste keuze maakt kom je met de trein aan op Oeteldonk centroal. Dit is één van de redenen waarom deze mooie stad bekend staat tijdens Carnaval. De gezellige Brabantse sfeer tijdens de koude winterdagen is subliem. Elke kroeg wordt ondergedompeld in een Oeteldonks jasje. Jouw kiel die koop je alvast bij de carnavalswinkel van Den Bosch. Lees gauw verder voor meer hotspots in ‘s-Hertogenbosch.

De markt in Den Bosch/Oeteldonk tijdens Carnaval.

Proef de échte Bossche Bol!

Als je met de trein in Den Bosch aankomt loop je direct langs de trots van Den Bosch. Namelijk de enige echte Bossche bollen zaak Jan de Groot. Langs dit kleine bakkertje kom je direct als je van het station naar het centrum loopt. Kijk niet verbaast op als er een rij staat tot op de stoep. Een goede tip is om er op de terugweg een paar mee naar huis te nemen.

Etalage van Jan de Groot in Den Bosch.

De Bossche winkelstraatjes

Ondanks de wat kleinere omvang van Den Bosch heeft de stad super veel winkels en hotspots. De grotere ketens als Zara en H&M zijn te vinden op de hoofdstraten, vlakbij de Markt. Het geheim van Den Bosch is juist om eens op ontdekking te gaan in alle zijstraatjes van de markt. Hier kom je de leukste boutique winkeltjes tegen met de hipste kleding. Twee van deze boutique winkels zijn Jut & Juul. Twee aparte winkeltjes met hippe items van allemaal verschillende merken.

Boutique winkel Juul in Den Bosch.

Een ambachtelijke kop koffie bij DRAP

Tussen het winkelen door kan je een lekker koffietje doen bij DRAP. Daanaast kan je de koffie ook gewoon on the go meenemen! Het is tenslotte 2019. Twee jonge mannen zijn begin 2017 hun passie als barista achterna geggaan wat zich heeft uitgemondt in de lekkerste koffie van Den Bosch.

Drap, Den Bosch.

Borrelen bij DIT

Als je eenmaal uitgewinkeld bent kun je achter de markt, in een gezellig straatje met heel veel leuke winkeltjes, het tentje DIT vinden. Hier kun je lekker genieten van een borrel met een hapje. Is het vol? Dan kun je het aan de overkant proberen bij Ook DIT.

Restaurant DIT, Den Bosch

Bourgondisch genieten in De Korte Put

De meest gezellige straat van Nederland is bij uitstek de Korte Put straat. Hier is menig Bosschenaar in het weekend maar ook doordeweeks bourgondisch aan het genieten. Deze straat zit vol met leuke restaurants, kroegen & terrassen. Regelmatig worden hier leuken events georganiseerd die je terug kunt vinden op de website.

De Korte Put, Den Bosch

Meer leuke restaurants in Brabant? Klik hier!

4 gedachten over “Hotspots van ‘s-Hertogenbosch”

  1. Pingback: Onze Top 4 restaurants in Noord-Brabant. - Lifestyle 4 you

  2. Pingback: De hotspots van Tilburg, je vindt ze hier. - Lifestyle 4 you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *